NYHETER

Går det att regenerera bindväv i kroppen?

Peter Wilhelmsson föreläste 22/10 2018 om Professor Dimitar Dimitrovs forskning och de produkter som är resultatet av forskningen. Vi bjöd på god mat och dryck. Detta event gjordes i samarbete mellan Alpha-Plus AB och Örtagubben AB. Ett 40-tal inbjudna deltagare var på plats: Terapeuter, läkare, butiksägare, Sirius-D användare och branschfolk.

Vårt besök i Bulgarien

Andra veckan i maj 2018 besökte vi Sirius-D i Bulgarien. Jag hade med mig Peter Wilhelmsson (välkänd författare, föredragshållare och grundare av Alpha-Plus). Vi har varit på fabriken i Sevlievo där vi träffade personalen och fick en visning av produktionen. Allt var rent och snyggt, och kontrollen var noggrann. Anläggningen kontrolleras varje vecka av myndigheterna. Vi har också träffat Professor Dimitar Ganchev Dimitrov vid två tillfällen. Det blev två långa luncher på en fantastiskt fin restaurang i Sofia, och samtalen pågick i fem timmar. Prof. Dimitrov är mycket pigg för sin ålder, har ett skarpt intellekt och svarade på våra många frågor med både humor och djup. Dimitrovs son, Dimitar Dimitrov (samma namn som sin pappa!) agerade tolk mellan oss och prof. Dimitrov. Sonen driver numera företaget medan hans far hellre arbetar vidare med att utveckla nya produkter.

Vi kommer nu att sammanställa en nyare och mer lättbegriplig presentation av dessa fina produkter. Jag och Peter Wilhelmsson kommer att fortsätta samarbetet, och Alpha Plus kommer att bli vår samarbetspartner. Alpha Plus har utvecklat och tillverkat terapeutprodukter och kosttillskott under Peter Wilhelmssons ledning sedan 1983. De kommer nu att införliva Sirius-D produkterna i sitt sortiment. Marknadsföring och utbildning påbörjas hösten 2018 och kommer att intensifieras under 2019. Den första ”riktiga” presentationen av Sirius-D går av stapeln den 22/10 i Stockholm. Peter Wilhelmsson håller då ett föredrag om Sirius-D och om Alpha-Plus nya produkter, och om hur de kan samverka för bättre resultat. Sirius-D kommer att bli både kända och erkända i Skandinavien när människor upptäcker och förstår hur produkterna faktiskt fungerar. Vi går en spännande tid till mötes!

Om du är terapeut och är intresserad av Sirius-D kan du kontakta Alpha-Plus AB

Alpha Plus AB Roxnäsvägen 6 791 44 FALUN

  • Tel: 023-79 28 00
  • E-post: info@alpha-plus.se
  • Öppettider: Måndag-torsdag 09:00-16:00 Fredag 09:00-14:00

Besök på fabriken, Peter och BG vid transportbil, Lunch med prof. Dimitrov & sonen Dimitar, BG med prof. Dimitrov, Peter och BG festar loss i baren, BG & Peter på flygplatsen i Sofia